26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht verliest laatste oefenwedstrijd met 2-3 van het Saoedische Al-Ta'awoun

Maandag 05 augustus 2019

MVV kwam goed uit de startblokken en wist in de 9e minuut op voorsprong te komen door een goed lopende aanval die afgerond werd door Koen Kostons. Dit was tevens ook het enige doelpunt van de eerste helft. Zes minuten na de rust viel de gelijkmaker via een standaardsituatie. In de 69e minuut schoot Koen Kostons nog op de lat, maar een minuut later wist Joshua Holtby via een toegekende vrije trap rondom de zestien MVV weer op voorsprong te schieten. MVV kon echt niet lang genieten van de voorsprong aangezien in de 73e minuut Al-Ta'awoun alweer op 2-2 kwam. Kort na de gelijkmaker kwam men zelfs op een 2-3 voorsprong. Helaas wist de ploeg van Fuat Usta de eerste nederlaag van het seizoen 2019-2020 niet te voorkomen en eindigde het duel in een 2-3 nederlaag.