13 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo De Graafschap

De Graafschap

MVV traint met nieuwe bal op Cruyff-court

voetbal

MVV traint met nieuwe bal op Cruyff-court

Vrijdag 16 juli 2021

MVV voetbalt komend seizoen met een geheel nieuwe bal, van het merk Derbystar.

De clubs van de Keuken Kampioen Divisie en Derbystar introduceerden deze week - samen met de Johan Cruyff Foundation - de nieuwe wedstrijdbal voor het seizoen 2021-2022. Deze bal staat symbool voor hun gezamenlijke missie: geef jongeren de ruimte om hun talent te ontwikkelen door sport. Er is maar één bal en die moet je hebben, want alles begint bij die ene bal. Wat doe je met die bal ... daar draait het om. Met die bal geef je elkaar de ruimte om te ontwikkelen. Zowel op een veld, een court of daarbuiten. Op de nieuwe wedstrijdbal voor komend seizoen staan dan ook de Cruyff-courts afgebeeld en de tekst: 'creating space' vermeld.

Deze week verzorgden enkele voetballers van MVV (Waem, Kleinen en Delrock) samen met trainer Klaas Wels op het Cruyff-court op het Old Hickoryplein een training voor kinderen van de omliggende wijken. Centraal op de Cruyff-courts staan ruimte voor talent, ontwikkeling en plezier in het spel. 

Aan het einde van de training overhandigde trainer Klaas Wels namens MVV een gloednieuwe wedstrijdbal aan Richard Bastings, combinatiefunctionaris Sport en Bewegen van Maastricht Sport. Deze bal zal gebruikt worden voor spelletjes, trainingen en wedstrijdjes op het Cruyff-court.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners