29 januari
18:45
logo FC Eindhoven

FC Eindhoven

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV tegen oude club trainer Wels: Top Oss

voetbal

MVV tegen oude club trainer Wels: Top Oss

Donderdag 02 december 2021

De derde wedstrijd binnen acht dagen staat MVV Maastricht te wachten, vrijdag 3 december om 20.00 uur heet Top Oss de tegenstander, de club waar trainer Klaas Wels zijn carrière startte. Wat de historie betreft staan de sterren gunstig voor de Sterrendragers: MVV verloor slechts twee van de laatste twaalf Keuken Kampioen Divisie-ontmoetingen van TOP Oss. Acht keer werd er gewonnen, gelijk werd er twee keer gespeeld.

Kijk vooruit met Klaas Wels en klik HIER

Kijk vooruit met Mitchy Ntelo en klik HIER

Nog een paar feiten: Geen enkele speler was sinds het Eerste Divisie-seizoen 2020/21 zo vaak trefzeker voor TOP Oss geweest als Mart Remans (11X), die nu in dienst van MVV is.

De transfer van Huseyin Dogan naar MVV ketste afgelopen zomer af maar de mannen van Klaas Wels zijn gewaarschuwd. Hij scoorde in de Eerste Divisie tegen geen ploeg vaker dan tegen MVV (4, net als tegen Jong AZ), waaronder zijn laatste Keuken Kampioen Divisie-goal op 6 november 2020; sindsdien wist hij al dertien duels in de KKD op rij niet meer het net te vinden.

De wedstrijd in De Geusselt begint om 20.00 uur en is live te volgen via MVV Radio. De link publiceren we in de loop van de dag.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners