27 september
20:00
logo jong Ajax

Jong Ajax

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV-supporters welkom in Utrecht

voetbal

MVV-supporters welkom in Utrecht

Dinsdag 03 augustus 2021

Het heeft meer dan een jaar geduurd, maar het mag weer, supporters mogen hun club weer naar een uitwedstrijd vergezellen. Voor onze MVV-aanhang betekent dit dat er maandag 9 augustus een reis naar Utrecht op het programma staat. Daar spelen onze jongens om 20.00 uur tegen Jong FC Utrecht. Het stadion opent om 19.00 uur de poorten.

Zo kan iedere MVV-supporters 1 kaart toegangskaart kopen dat geldt als omwisselbiljet. Een kaart kost 6 euro. Er is een verplichte auto-buscombi regeling van kracht. Omwisselen tickets (bus): bij vertrek vanuit het MVV-stadion. Omwisselen tickets auto: bij aankomst parkeerdek P-0 stadion Galgenwaard.

Ben jij onder de 16 jaar dan is het helaas niet mogelijk om online een kaart te kopen voor de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Mocht je wel graag naar de wedstrijd willen gaan dan kun je een mail sturen richting tickets@mvv.nl.

Zwaaivlaggen zijn toegestaan bij de opkomst van de spelers, deze dienen echter na begin van het duel in de bus te worden gelegd. Vlaggen/banieren met een stok korter dan 1 meter zijn toegestaan, trommels ook. Er kan controle op vlaggen en spandoeken plaatsvinden. Bij entree van het stadion zullen alle supporters gefouilleerd worden. Eventuele dronken supporters kunnen geweerd worden. 

Om de wedstrijd te bezoeken dienen alle bezoekers vanaf 12 jaar en ouder in het bezit te zijn van een geldige QR code (n.a.v. een negatieve test of vaccinatiebewijs).

Informatie Coronacheck:


- Download de Coronacheck App (Coronacheck.nl).
- Je kunt je laten testen op 100 verschillende testlocaties door het hele land. Via www.testenvoortoegang.nl
- De testuitslag krijg je binnen een uur.
- Ben je negatief getest? Dan ontvang je een mail met een code.
- Ben je volledig gevaccineerd dan kun je via App ook een QR code aanmaken.
- Deze code kun je invoeren in de Coronacheck App.
- Nadat je de code hebt ingevoerd, ontvang je een QR-code.
- Wat moet je meenemen naar de wedstrijd? Je mobiele telefoon met de geldige QR-Code, toegangskaart en een geldig ID-bewijs. Zonder deze drie krijg je geen toegang tot de wedstrijd.

Een toegangskaart/omwisselbiljet aanschaffen voor het duel in Utrecht is mogelijk tot vrijdag 6 augustus 12:00u en kun je HIER bestellen.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners