MVV start met #LETOPELKAAR  

MVV start met #LETOPELKAAR  

Maandag 23 maart 2020

Het lijkt wel of we met z’n allen in een slechte B-film zijn beland. Niet alleen Maastricht, Limburg en Nederland maar ook een heel groot deel van de wereld wordt geconfronteerd met een situatie, die vrijwel niemand ooit eerder in z’n leven heeft meegemaakt. In zijn indrukwekkende toespraak zei premier Mark Rutte niet voor niets: “Let een beetje op elkaar”. En dat is juist wat wij bij MVV Maastricht gaan doen. MVV is immers een echte volksclub. En juist dit gegeven is onze kracht in deze moeilijke corona-periode.

Hoe?

Wij gaan jullie uitdagen! En wel met de verschillende challenges onder de noemer: #LetOpElkaar. Iedereen kan hier makkelijk aan deelnemen. En met iedereen bedoelen we dan ook werkelijk iedereen: jong en oud.

Welke challenges kunnen jullie van ons verwachten?  

#WorkOutChallenge, #FoodChallenge, #HouseHoldChallenge en de #RelaxChallenge

Stappenplan:

Stap 1: Voer een van de bovenstaande challenges uit en FILM deze.

Stap 2: Nomineer minimaal 3 personen die jij uitdaagt om ook een van deze challenges uit te voeren.

Stap 3: Benoem de #LETOPELKAAR in je filmpje en benoem MVV Maastricht.

Stap 4: Plaats het filmpje op sociale media en vergeet niet MVV Maastricht te taggen.   

Uitleg challenges:

Bij de #WorkOutChallenge dagen wij jou uit om een workout met ons te delen, waarbij je tips en tricks meegeeft voor een ander. Hoe zorg jij ervoor dat je lichaam in shape blijft?

Niet alleen een goede workout zorgt ervoor dat je op elkaar gaat letten, maar daarbij hoort natuurlijk ook een #FoodChallenge waarbij je jouw favoriete ontbijt, lunch of diner met elkaar deelt. Door jouw culinaire skills te delen, zorg je ook weer voor een ander en creëer je wellicht de perfecte maaltijd, ook weer voor een ander.

Nu dat we een tijdje thuis moeten zitten, is het huishouden (en ja, ook voor jullie mannen) een taak die dient te worden uitgevoerd. In de #HouseHoldChallenge dagen we jou uit om een doekje door het huis te halen of een stofzuiger uit de kast te trekken. Welke muziek en moves gebruik jij om zelfs het huishouden leuk te maken?

Daarnaast is er natuurlijk ook tijd voor afleiding en zijn er velen die zijn of haar Netflix-account volledig in gebruik hebben in deze periode. Of ben jij juist degene die het spel ‘’Ganzenbord’’ weer eens uit de mottenballen haalt? In de #RelaxChallenge laat je zien op welke wijze jij voor enige afleiding zorgt.   

Jullie hebben al op social media kunnen zien hoe onze MVV-spelers thuis een wc-rol kunnen hooghouden middels de #StayAtHomeChallenge! Kun jij het beter en durf jij deze of een van de andere challenges aan? Wij wachten vol ongeduld op jouw filmpje!!!

Laten we het samen doen!

Laten we samen deze moeilijke tijd doorkomen. Elkaar steunen, uitdagen en met elkaar samenwerken. Een grondhouding waar wij als Maastrichtenaren, Limburgers en Nederlanders trots op zijn! Geen uitdaging is ons te groot.

Wij als MVV Maastricht maken deel uit van deze samenleving en slaan de handen ineen om samen met jullie een positieve bijdrage te leveren in deze onzekere tijden.

Misschien ook interessant

Sterrendragers