23 juli
19:00
Geuldal

Geuldal

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV sluit seizoenkaartverlenging af met ruim 800 seizoenkaarten

MVV sluit seizoenkaartverlenging af met ruim 800 seizoenkaarten

Zondag 28 mei 2023

De verlengingsperiode van de seizoenkaart is tot een einde gekomen. Supporters die afgelopen seizoen een seizoenkaart, halve seizoenkaart of een 3/4e seizoenkaart hadden, konden tot gisteravond 23:59 hun eigen stoeltje verlengen. Sinds de seizoenkaartverlenging vier weken geleden op 1 mei startte, hebben ruim 800 supporters hun seizoenkaart verlengd en zitten zij ook volgend seizoen weer op hun eigen vertrouwde plekje.

Vanaf vandaag zijn dan ook alle reserveringen komen te vervallen, wat betekent dat ieder stoeltje beschikbaar zal zijn voor iedereen. Vanaf woensdag 31 mei 09:00 kunnen supporters die hun eigen stoeltje niet wilden verlengen, verhuizen van tribune, vak, rij of stoeltje. Supporters die afgelopen periode nog niet toegekomen zijn aan het verlengen, kunnen vanaf woensdag ook hun plekje in het stadion weer verzekeren. Belangrijk om hierbij in gedachten te houden, is dat de stoeltjes vrij beschikbaar zijn en we geen stoeltjes kunnen reserveren. De verhuisperiode loopt tot en met vrijdag 2 juni 23:59, waarna vanaf maandag 5 juni 09:00 de vrije verkoop zal starten. 

Nieuwe pasjes voor alle seizoenkaarthouders

Komend seizoen zullen alle seizoenkaarthouders een nieuw pasje ontvangen, zo ook de supporters die hun seizoenkaart hebben verlengd. Meer informatie over het ophalen van de nieuwe pasjes zal zo snel als mogelijk volgen. Houd onze social media kanalen goed in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief, zodat je geen nieuws hoeft te missen over de seizoenkaart.

Voordelen seizoenkaart

Als seizoenkaarthouder van MVV Maastricht ontvang je een aantal voordelen. Zo krijg je ruim 8 wedstrijden gratis, krijg je exclusieve aanbiedingen bij diverse partners en zit je altijd op de beste plek in het stadion. Ook tijdens topwedstrijden als de derby tegen Roda JC Kerkrade en het duel tegen Eredivisie-degradant FC Groningen. Alle informatie en voordelen over de seizoenkaart zijn te vinden op mvv.nl/seizoenkaart2324. Niet meer informatie nodig? Verhuis dan vanaf 31 mei jouw seizoenkaart via mvv.nl/seizoenkaart of koop vanaf 5 juni jouw seizoenkaart in de vrije verkoop!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners