26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV op slot maar niet gesloten (2)

voetbal

MVV op slot maar niet gesloten (2)

Woensdag 25 november 2020

Het aantal coronagevallen in Nederland en ons omringende landen is nog steeds niet onder controle. De druk op de ziekenhuizen blijft groot.

De overheden in Nederland, België en Duitsland doen een dringend beroep op de discipline en het verantwoordelijkheidsgevoel van alle burgers. Alles in het teken om corona een halt toe te roepen. MVV heeft vanaf dag één de protocollen van de Nederlandse overheid en het adviesorgaan RIVM strikt gevolgd. Ons beleid past bij de grote maatschappelijke verantwoordelijkheid die MVV in onze regio heeft.

MVV werkt aan een topsport-klimaat en vindt het maatschappelijk ook niet meer dan normaal om een gezond werkklimaat voor iedereen te creëren en te behouden. MVV wil de risico’s zo veel mogelijk beperken en daarom ook het logische besluit om alleen in noodgevallen nog mensen op kantoor toe te laten. Dat betekent ook dat het eigen kantoorpersoneel vanuit huis zal gaan werken. De staf en de spelers van MVV zijn nogmaals geïnformeerd om nog voorzichtiger met contacten om te springen en zich goed aan de regels te houden. Externe contacten zullen de spelers zo veel mogelijk vermijden zodat ons team de competitie in de Keuken Kampioen Divisie gewoon regulier kan voortzetten.

Als gevolg van de aangescherpte maatregelen zijn wij helaas nog steeds genoodzaakt om onze Belgische jeugdspelers (ongeacht hun leeftijd) niet toe te laten tot de trainingen bij MVV. De adviezen van het RIVM en van de Belgische overheid wijzen er immers op om slechts noodzakelijke reizen te ondernemen, om grensoverschrijdende contacten zo veel mogelijk te beperken

De poorten van het stadion blijven ook de komende weken gesloten. Het is zodoende niet mogelijk trainingen en wedstrijden bij te wonen, van MVV1 tot de jongste jeugd. Ook ouders, familieleden, vrienden en bekenden kunnen helaas niet het stadion of de businesslounge betreden. Ophalen en brengen zal buiten het stadion moeten gebeuren.

MVV Maastricht blijft wel bereikbaar. Alle afdelingen werken gewoon door. Dus mail ons gerust. info@mvv.nl - pers@mvv.nl - tickets@mvv.nl - commercie@mvv.nl - jeugd@mvv.nl

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners