27 januari
20:00
logo FC Den Bosch

FC Den Bosch

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV op herhaling naar Telstar

MVV op herhaling naar Telstar

Maandag 23 januari 2023

MVV reist dinsdag 24 januari opnieuw naar Velsen om daar aan te treden tegen Telstar. Vrijdag 16 december werd het duel vijf minuten voor aanvang door de scheidsrechter afgelast omdat het veld één grote ijsbaan was. 

Enkele feiten over het duel van dinsdag.

MVV mag gewaarschuwd zijn. Telstar is in eigen huis al zes competitieduels op rij ongeslagen. Men wist drie keer te winnen en drie maal gelijk te spelen. 

Onderling ziet het er als volgt uit: Telstar verloor slechts twee van de laatste negen thuisduels met MVV in de Keuken Kampioen Divisie (W5, G2), terwijl de Witte Leeuwen in deze periode in Maastricht juist zeven van de negen ontmoetingen verloren (W1, G1).

Glynor Plet was direct betrokken bij vijf van de laatste zeven competitiegoals van Telstar (3 goals, 2 assists); als hij scoort tegen MVV is dat zijn 50e competitiegoal voor Telstar in het BUKO Stadion.

Koen Kostons gaf de assist op drie van de laatste vijf Keuken Kampioen Divisie-goals van MVV en scoorde zelf eenmaal in deze reeks; hij was dit seizoen al even vaak aangever bij een KKD-goal (8 keer) als in zijn vorige vier seizoenen bij elkaar.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners