https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846515/NL/reg/hps-shirtricardo.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

MVV Maastricht Team:Fit Kantine gaat voor Gezonde Alternatief

Woensdag 28 november 2018

Met de MVV Maastricht Team:Fit Kantine gaat MVV voor het Gezonde Alternatief. De MVV Businessclub draagt dit predikaat tijdens alle jeugdactiviteiten van de club in Stadion de Geusselt. 

In samenwerking met Team:Fit (De Gezonde Sportkantine), JOGG Maastricht en Heuvelland én Maastricht Sport (Voetbal Beweegt de Stad), wil MVV Maastricht daarmee een voorbeeld zijn voor alle sportkantines in de regio Maastricht. 

Vanuit die gedachte organiseert de club vrijdag 30 november, rondom de wedstrijd tegen Jong AZ en in samenwerking met diverse partners, dan ook een Team:Fit-bijeenkomst voor alle sportkantine(houder)s uit de regio Maastricht Heuvelland. Met interessante sprekers, voorbeelden uit de praktijk én uiteraard een gezond hapje en drankje. Allemaal om de bewustwording te creëren dat het Gezonde Alternatief in een sportkantine de volgende stap is naar een gezondere samenleving en een gezondere levensstijl bij voornamelijk jongeren. 

Tijdens de bijeenkomst gaan we in gesprek met bestuursleden van sportverenigingen en inkopers van kantinebenodigdheden uit Maastricht en het Heuvelland. Tijdens een inspirerende bijeenkomst nemen we u graag mee in de mogelijkheden voor een gezonde(re) sportkantine mét gezonde inkomsten. 

Klik hier, indien u zich nog wil aanmelden voor deze bijeenkomst.

Team:Fit
Team:Fit is een landelijk initiatief van Jongeren Op Gezond Gewicht, gesubsidieerd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het initiatief zet zich in voor een gezonder aanbod in sportkantines. Als team doen ze dit samen met gemotiveerde ouders, sportclubs, vrijwilligers, accommodaties, experts en partners. Klik hier om maar de website van Team:Fit te gaan.

Samenwerkingspartners