20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

MVV Maastricht sluit huurovereenkomst met Enes Mahmutovic

voetbal

MVV Maastricht sluit huurovereenkomst met Enes Mahmutovic

Maandag 01 juli 2019

Enes Mahmutovic komt op huurbasis naar MVV Maastricht. De uit Luxemburg afkomstige Mahmutovic wordt voor één seizoen gehuurd van het Engelse Middlesbrough FC dat actief is op het tweede niveau van Engeland, het Championship.

De 22-jarige en 1,90 meter lange verdediger begon zijn profcarrière bij het Luxemburgse CS Fola Esch waar hij zich binnen korte tijd in de kijker wist te spelen bij Middlesbrough FC. Afgelopen seizoen speelde Mahmutovic op huurbasis bij het Engelse Yeovil Town. 

Mahmutovic maakte op 19-jarige leeftijd zijn debuut voor het nationale elftal van Luxemburg tegen Nederland en speelde hierna nog negen officiële wedstrijden voor zijn land.   

Ron Elsen over het aantrekken van Mahmutovic: “We zijn erg verheugd met de komst van Enes. Enes is een fysiek sterke en talentvolle verdediger die zowel centraal als rechts in de verdediging uit de voeten kan. Een speler die het spel goed kan lezen en met vrije trappen en corners ook een extra wapen kan zijn voor het elftal. Voor Enes is het een vervolgstap in zijn carrière. Belangrijk voor hem is het maken van speelminuten in de Keuken Kampioen Divisie.” 

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners