MVV Maastricht meet krachten met Lommel SK en TOP Oss in voorbereiding op nieuwe seizoen

voetbal

MVV Maastricht meet krachten met Lommel SK en TOP Oss in voorbereiding op nieuwe seizoen

Donderdag 13 juni 2019

Omdat het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie vroeg start in verband met het EK Voetbal in 2020, begint de voorbereiding van MVV Maastricht ook vroeger dan ‘normaal’. Op donderdag 27 juni 2019 gaat het balletje weer rollen. Voor de selectie van trainer Fuat Usta start op die dag het nieuwe voetbalseizoen met de eerste training in Stadion de Geusselt (10.30 uur). Daarna volgt een pittige voorbereiding, natuurlijk met als doel om de ploeg klaar te stomen om vanaf het begin van de competitie aansluiting te zoeken met de top van de Keuken Kampioen Divisie. De eerste speeldag van de competitie staat gepland op vrijdag 9 augustus. Het definitieve competitieprogramma voor het seizoen 2019-2020 volgt naar verwachting zeer binnenkort.

Tijdens de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding treedt MVV Maastricht aan tegen BMR op het sportpark in Mheer. De fusieclub bestaat inmiddels alweer 10 jaar en viert dat met onder andere een oefenwedstrijd op zaterdag 6 juli tegen de Sterrendragers (18.00 uur). Op zaterdag 13 juli is Lommel SK te gast in Stadion de Geusselt (19.00 uur). De club uit de Belgische Eerste Klasse B is meteen een graadmeter voor de rood-witten. Niet veel later volgt wederom een Belgische club. Ditmaal zijn het de ‘buren’ uit Spouwen-Mopertingen. Op het prachtige complex in Mopertingen zal op zaterdag 20 juli om 19.30 uur gefloten worden voor aanvang wedstrijd.

Als testcase voor de start van de competitie is gekozen voor een oefenwedstrijd tegen Play-Off deelnemer en mede-Eerstedivisionist TOP Oss. De Ossenaren maken de trip naar Maastricht op vrijdag 26 juli (19.00 uur).

Dinsdag 30 juli (19.00 uur) treedt MVV in de Maastrichtse wijk Heugem aan tegen het jarige RKHSV. De club uit Heugem viert haar 75-jarig bestaan en luistert dat onder meer op met een oefenwedstrijd tegen de Maastrichtse buur. De laatste oefenwedstrijd voor MVV Maastricht zal plaatsvinden op vrijdag 2 augustus. In Meerssen speelt MVV Maastricht op Sportcomplex Marsana tegen het Saoedische Al Ta'awoun.

Voorlopig oefenprogramma MVV Maastricht

Datum Tijdstip Activiteit Accommodatie
Donderdag 27 juni 10.30 uur 1e training Stadion de Geusselt
Zaterdag 6 juli 18.00 uur BMR - MVV Maastricht Sportpark BMR, Mheer
Zaterdag 13 juli 19.00 uur MVV Maastricht - Lommel SK Stadion de Geusselt
Zaterdag 20 juli 19.30 uur Spouwen-Mopertingen - MVV Maastricht Norbert Beulsstadion, Mopertingen (Bel.)
Vrijdag 26 juli 19.00 uur MVV Maastricht - TOP Oss Stadion de Geusselt
Dinsdag 30 juli 19.00 uur RKHSV - MVV Maastricht Sportpark RKHSV, Heugem
Vr. 2 augustus 19.00 uur MVV Maastricht - Al Ta'awoun Sportcomplex Marsana, Meerssen
Vrijdag 9 augustus 20.00 uur Eerste competitiewedstrijd MVV Maastricht (Keuken Kampioen Divisie) ntb

Misschien ook interessant

Sterrendragers