https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846515/NL/reg/hps-shirtricardo.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

MVV Maastricht legt Joshua Holtby vast

Donderdag 10 januari 2019

Middenvelder Joshua Holtby wordt door MVV Maastricht vastgelegd voor een half seizoen, met een optie voor nog één seizoen. De 22-jarige Duitser vloog afgelopen week mee met de selectie naar het trainingskamp in het Turkse Kemer. Daar liet hij andermaal zien dat hij een welkome aanvulling kan zijn in de selectie van de Sterrendragers. In de oefenwedstrijd tegen het Turkse Bursaspor speelde Holtby een verdienstelijke wedstrijd en scoorde hij de winnende treffer.

Holtby werd opgeleid bij Borussia Mönchengladbach en speelde verder voor Alemannia Aachen, SV Rödinghausen en Wegberg-Beeck.

Ron Elsen over het aantrekken van Holtby: ‘Joshua is een dynamische middenvelder die we op verschillende plekken kunnen posteren. Hij heeft drive, een goede trap en een actie in huis. Met de Duitse opleiding die hij genoten heeft, beschikt hij over een hele stabiele basis en heeft hij ook de vechtersmentaliteit meegekregen die in een ploeg als MVV onmisbaar is.”