https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846515/NL/reg/hps-shirtricardo.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

MVV Maastricht huurt Jarne Vrijsen en Alessandro Ciranni van KRC Genk

Woensdag 13 januari 2016

Verdedigers Jarne Vrijsen en Alessandro Ciranni worden door MVV Maastricht tot het einde van het seizoen gehuurd van KRC Genk.

De 19-jarige Vrijsen, die op linksback uit de voeten kan, staat bij de Belgisch Limburgse club nog onder contract tot medio 2016. In Maastricht treft hij zijn ploeggenoot van KRC Genk én medehuurling Alessandro Ciranni. De eveneens 19-jarige back én aanvoerder van Jong Genk moet in Maastricht speelminuten gaan vergaren. Zijn favoriete positie is rechtsback, maar Ciranni kan ook op links spelen.

Net als Ciranni doorliep Vrijsen de volledige jeugdopleiding van KRC Genk. Vorig seizoen speelde Vrijsen al vier officiële wedstrijden voor het eerste elftal van KRC Genk.

Ron Elsen over de komst van de beide Genk-huurlingen: “Met het toevoegen van deze twee jonge spelers aan de selectie zal het concurrentieaspect toenemen en wordt de selectie ook qua aantallen weer op orde gebracht. Beide spelers kunnen bij MVV weer verder specifiek ‘rijpen’.”