https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846515/NL/reg/hps-shirtricardo.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

MVV Maastricht haalt controlerende middenvelder Luc Mares binnen

Dinsdag 09 januari 2018

De tweede ‘winterversterking’ voor MVV Maastricht is binnen: Luc Mares (21). De controlerende middenvelder, die ook in de verdediging kan spelen, komt op amateurbasis naar Maastricht voor de rest van het lopende seizoen.

Mares begon met voetballen bij VV RVU in Rothem, vanwaar hij in 2007 de overstap maakte naar Fortuna Sittard. In 2015 debuteerde de middenvelder in het eerste elftal van Fortuna. Aan het einde van het seizoen 2016-2017 werd zijn verbintenis niet verlengd en verliet hij de club. Mares trainde voor de winter al enkele weken mee met het eerste elftal van MVV Maastricht.

Over Luc Mares zegt trainer Ron Elsen: “Voor de winter hadden we te kampen met een heleboel blessures in onze selectie. Omdat we destijds in aantallen op zoek waren naar spelers die het trainingsniveau op peil konden houden, kwamen we al snel uit bij Luc. Tijdens deze periode heeft Luc laten zien dat hij fit is én het trainingsniveau bij MVV aan kan. Luc is een sterke controlerende middenvelder en heeft een goeie trap in zijn benen. Hij mag zich in de tweede seizoenshelft verder bewijzen. Het biedt ons als technische staf meerdere keuzemogelijkheden in de laatste twee linies, wat uiteraard in de concurrentiestrijd een extra motivatie geeft aan onze spelers.”