https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846515/NL/reg/hps-shirtricardo.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

MVV Maastricht en Quiet Community: ‘Same Sjevraoje’ door mensen ‘gelukkiger’ te maken

Woensdag 31 oktober 2018

Het is ongelofelijk hoeveel mensen in Maastricht en regio er nog steeds onder de ‘armoedegrens’ leven. Deze ‘stille armoede’ wordt vaak niet gezien, maar is des te schrijnender.

Door middel van het project 'Same Sjevraoje' wil MVV Maastricht mensen die in deze ongelukkige situatie verkeren, 'gelukkiger' maken. Door de samenwerking aan te gaan met de Quiet Community en diverse stichtingen, creëert de club een groot netwerk. Binnen dit netwerk worden vóór mensen die het niet heel breed hebben, door bedrijven, organisaties, instellingen, maar ook door particulieren, mogelijkheden gezocht om wedstrijden van de club te bezoeken en van een mooie voetbalavond te kunnen genieten om de zorgen van alledag even 'te kunnen vergeten'. 

Bedrijven, organisaties, stichtingen, instellingen, maar ook particulieren kunnen deelnemen aan het project ‘Same Sjevraoje’ door een aantal wedstrijdkaarten aan te schaffen tegen een maatschappelijke prijs (minimaal 25 per seizoen). Deze kaarten worden door MVV Maastricht, in samenspraak met Quiet Maastricht beschikbaar gesteld aan 'Quiet Members'. De eerste kaarten werden onlangs al beschikbaar gesteld door de Stichting Stap voor Stap. Inmiddels hebben meerdere stichtingen interesse getoond.

Het bedrijf, de organisatie, de stichting, de instelling óf de particulier die de kaarten beschikbaar stelt, wordt als 'Same Sjevraoje'-partner gekoppeld aan het project en op diverse communicatieplatformen van MVV Maastricht vernoemd. 

Interesse in deelname aan het project? Neem contact op met MVV Maastricht via 043-3525757 of stuur hier een mail.