https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846515/NL/reg/hps-shirtricardo.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

MVV Maastricht contracteert aanvallende middenvelder Dean Koolhof

Donderdag 01 juni 2017

Dean Koolhof maakt de overstap van De Graafschap naar MVV Maastricht. De 22-jarige aanvallende middenvelder genoot de jeugdopleiding van de Doetinchemse club en speelde de afgelopen vier seizoenen voor de Achterhoekers. Dit seizoen maakt hij in 25 wedstrijden vier doelpunten en gaf hij zeven assists.

Koolhof, zoon van oud MVV-trainer Jurrie Koolhof, tekent in Maastricht een contract voor 2 seizoenen.

Ron Elsen over Dean Koolhof: “MVV Maastricht volgde Dean al langere tijd. Hij staat te boek als een jeugdtalent van De Graafschap en heeft de afgelopen seizoenen in het blauw-wit laten zien dat hij het niveau aan kan. Vorig seizoen nog kwam hij met De Graafschap uit in de Eredivisie. Dean is een allrounder in aanvallend opzicht en heeft de nodige creativiteit. Hij heeft een actie in huis en beschikt over een goed spelinzicht. MVV Maastricht haalt met Dean een versterking in huis voor het systeem dat we graag spelen: technisch verzorgd en aanvallend voetbal.”