https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846515/NL/reg/hps-shirtricardo.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

MVV Maastricht stapt over op cashless betaal- en toegangsysteem

Donderdag 14 maart 2019

Willy's worden vervangen door de MVV Maastricht Kaart.

In navolging van de succesvolle invoering van de Veer zien MVV-betaalkaart bij de publiekscatering zal met ingang van komend seizoen een soortgelijke kaart óók in de Rabobank Maastricht Businesslounge worden ingevoerd. De MVV Maastricht Kaart is een geïntegreerde kaart waarmee u zowel toegang tot de businesslounge krijgt maar ook makkelijk uw consumpties kunt afrekenen. Het vervangt daarmee het huidige betaalsysteem (de Willy’s). Dit cashless betaalsysteem annex toegangssysteem is door de leverancier (Twelve) reeds in een groot aantal Eredivisie stadions ingevoerd, zoals de Johan Cruyff Arena en het Philips Stadion. Leverancier Twelve verzorgt daarnaast sinds twee jaar óók het cashless betaalsysteem op het Preuvenemint.

Invoering van de MVV Maastricht Kaart biedt zowel voor U als sponsor als voor de MVV-administratie een groot aantal voordelen:

• Met één pasje (ter grootte van een creditcard) in combinatie met de Knip-app op uw telefoon, heeft u toegang tot de businesslounge, rekent u uw consumpties af en beheert u het tegoed op uw pasje.

• U bent  in staat uw uitgaven in de businesslounge  te volgen en te beheersen. Opwaarderen kan online via vaste pc, tablet of uw smartphone en  via het servicepunt in de businesslounge.

• Bij meerdere kaarten kunt u vanaf de ‘hoofdkaart’ makkelijk collega's of andere vertegenwoordigers van uw bedrijf van een bepaald budget voorzien

• Geen gedoe met muntjes en verschillende betaalsystemen meer! We beschikken dan over één betaalsysteem waarmee u in het hele stadion terecht kunt.

• Bij verlies of diefstal van de kaart kunt u direct uw pas blokkeren,

• Afgelopen seizoen is gebleken dat na een korte gewenningsperiode bestellen sneller en makkelijker gaat.

Kortom, de invoering van de MVV Maastricht kaart is een forse stap in de richting van meer gebruiksgemak en de verdere professionalisering van MVV Maastricht.

Uiteraard verandert er in het lopende seizoen niets, tegelijkertijd is het in dit kader goed te weten dat vanaf volgend seizoen Willy’s niet meer als betaalmiddel in de businesslounge worden geaccepteerd.

Het is aan te bevelen om alle in uw bezit zijnde Willy’s vóór het einde van dit seizoen in de businesslounge te gebruiken.

Het is op dit moment nog te vroeg om alle vragen die bij u opkomen te beantwoorden. Wij zullen binnenkort een pagina op de website inrichten met een overzicht van de meest gestelde vragen (én antwoorden natuurlijk).

MVV Maastricht