08 augustus
20:00

Jong AZ

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV gaat weer trainen

MVV gaat trainen

MVV gaat weer trainen

Donderdag 16 juni 2022

De vakantie voor onze spelers zit er zo goed als op. Maandag 20 juni moeten ze zich hoe dan ook weer fris en monter in De Geusselt melden. De eerste twee dagen zal er nog niet op het veld getraind worden maar zijn er diverse medische testen.

Met de bal op het veld zijn de spelers vanaf woensdag 22 juni weer actief. Vanaf ongeveer 10.30 uur zal dan onze nieuwe coach Maurice Verberne met 25 eigen spelers op het veld verschijnen. En dat eigen is vooral een mooie verdienste van onze technisch manager Ronny van Geneugden. Immers waren de laatste jaren op de eerste trainingen slechts vijf of zes eigen spelers van MVV te bespeuren. De overige voetballers waren allemaal testers.

Dit jaar dus niet. Achttien eigen contractspelers aangevuld met enkele talenten uit de O21 zijn woensdag 22 juni in De Geusselt te vinden. Dit aantal kan nog oplopen. Er lopen immers nog  besprekingen met enkele spelers. MVV heeft daarnaast ook enkele andere spelers een voorstel gedaan en wellicht sluiten ook zij dan aan.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners