26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV Maastricht contracteert Marnick Vermijl

voetbal

MVV Maastricht contracteert Marnick Vermijl

Donderdag 27 juni 2019

Verdediger Marnick Vermijl tekent een contract voor één seizoen met een optie voor nog een jaar. De 27-jarige Belgische verdediger ondertekende vandaag zijn nieuwe overeenkomst bij MVV Maastricht.
In het seizoen 2018-2019 speelde Vermijl al op huurbasis bij de Sterrendragers, maar wordt nu dus definitief overgenomen van Preston North End FC. De oud-speler van onder meer Manchester United, Sheffield Wednesday en Scunthorpe United speelde tot op heden 29 wedstrijden voor de Maastrichtse club en wist daarin twee maal te scoren.

Ron Elsen over het contracteren van Vermijl: “We kennen Marnick allemaal als een verdediger die goed is in het uitschakelen van zijn directe tegenstander. Marnick staat daarnaast ook bekend als een speler die op de juiste momenten de achterlijn weet te halen om aanvallend van waarde te kunnen zijn. Dit blijkt wel uit de statistieken van afgelopen seizoen waarbij Marnick goed was voor twee doelpunten en drie assists. We hebben een speler aangetrokken met de nodige ervaring en zijn erg blij met de nieuwe overeenkomst''.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners