26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV bouwt aan de toekomst

MVV bouwt aan de toekomst

Woensdag 19 februari 2020

In een bewogen maand die achter ons ligt is er veel gebeurd bij MVV. Nadat de wegen van Paul Penders en MVV scheidden, nam ook Jef Thoma per 1 februari jl. afscheid als financieel directeur. Jef had reeds begin 2019 aangekondigd dat het zijn laatste jaar in die rol zou worden. Jef Thoma is in 2014 aangetreden als penningmeester en in 2015 benoemd tot financieel directeur. Gedurende zijn aanstelling heeft MVV onder andere een positief eigen vermogen behaald, waarbij vervolgens het spelersfonds ook volledig is afgelost. Voor alle bewezen diensten worden Jef en Paul bijzonder  bedankt! Jef zal als adviseur van de directie aan de club verbonden blijven. Kenneth Slechten, sinds 2011 werkzaam bij de club, zal zijn rol overnemen als financieel directeur a.i.
Waar niets verandert, is op de positie Technisch directeur (Ron Elsen) en de technische staf. Als bestuur hebben we het volste vertrouwen in de personen die dit invullen. En dat geldt ook voor alle medewerkers op kantoor.

Wel hebben we natuurlijk een belangrijke positie opnieuw in te vullen. Met input van diverse stakeholders is het profiel voor een nieuwe Algemeen directeur tot stand gekomen. Breed draagvlak achten we belangrijk. Vanaf nu is het profiel op onze website te zien en nodigen we geschikte kandidaten uit om hierop hun belangstelling kenbaar te maken. Een volgende stap op weg naar een nieuwe toekomst voor us MVV.

Namens het bestuur Stichting MVV Maastricht 2018,

Marcel Jöris
voorzitter

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners