https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846515/NL/reg/hps-shirtricardo.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

Maurice Schoenmaeckers neemt afscheid van MVV Maastricht

Dinsdag 06 maart 2018

Commercieel Manager Maurice Schoenmaeckers neemt aan het einde van dit voetbalseizoen afscheid van MVV Maastricht. De geboren Maastrichtenaar zette de commerciële afdeling op tot hetgeen die nu geworden is en gaf de commerciële afdeling van MVV Maastricht een smoel. Dat deed hij samen met oud-algemeen directeur Frans Erens. Recent zijn Christian Gilissen en Tom Daemen de commerciële tak van MVV Maastricht komen versterken.

Schoenmaeckers maakt de keuze op basis van enkele argumenten. Schoenmaeckers hierover: “MVV Maastricht slaat een nieuwe weg in en presenteert binnenkort een nieuw marketing- en sponsorplan. Daarnaast is mijn naam de laatste tijd enkele malen met een negatieve ondertoon opgedoken in de media. Daar heeft MVV Maastricht als bedrijf verder niets mee te maken. Ik wil echter voorkomen dat er verbanden worden gelegd tussen mijn werkzaamheden bij de club en de zaken die worden genoemd. Dat is niet in het belang van zowel de club als mijzelf. Daarom heb ik besloten om per 1 juli a.s. een nieuwe uitdaging aan te gaan.”

Algemeen Directeur Paul Penders over het vertrek van Schoenmaeckers: “Met het vertrek van Maurice verliezen we een commerciële kracht met een giga-groot netwerk. Uiteraard willen wij Maurice bedanken voor alles wat hij voor onze club heeft betekend in de afgelopen 5 jaar. MVV Maastricht gaat nu op zoek naar een nieuwe commercieel manager. Iemand die beschikt over een groot netwerk én die de kwaliteiten beheerst om een afdeling commercie, die altijd in beweging is én waar veel speelt, op een adequate manier te kunnen leiden. Dat zal een hele kluif worden, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ons dat gaat lukken.”