https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846509/NL/reg/hps-meerssenmvv070718.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

Lerend Scoren - Scholentoer afgetrapt met bs. De Triangel in Ulestraten

Dinsdag 05 december 2017

Op dinsdag 5 december jl. stond niet alleen Sinterklaasavond op het programma. Ook de aftrap van het maatschappelijke project Lerend Scoren kende vandaag de eerste bijeenkomst van het seizoen. En voor de gelegenheid was MVV Maastricht naar het mooie dorp Ulestraten in de Gemeente Meerssen getogen.

De Lerend Scoren - Scholentoer, werd daar afgetrapt, samen met de leerlingen van bs. De Triangel. En niet de basisschool was het decor, maar het sportcomplex van vijfdeklasser RKUVC Ulestraten. In de kantine gaven Marvin Ogunjimi, Shermar Martina, Jonathan Okita én aanvoerder Ricardo Ippel een les aan de aanwezige leerlingen. 

Daarbij werd vooral ingegaan op gezond eten en water drinken, maar uiteraard ook op bewegen. En je kunt veel vertellen over bewegen, maar het is natuurlijk veel leuker om ook de daad bij het woord te voegen. En dus gaven de vier aanwezige MVV-ers een voetbalclinic op het veld. 

De kinderen amuseerden zich enorm. Voor de nieuwe opzet van het project Lerend Scoren - Scholentoer, is de kop er daarmee af. MVV Maastricht dankt de organisatie van Basisschool de Triangel én RKUVC Ulestraten voor de fantastische ontvangst!