Launching event NaGa Solar en MVV Maastricht

voetbal

Launching event NaGa Solar en MVV Maastricht

Woensdag 12 februari 2020

Wat was het een fantastische avond! Hoofdsponsor NaGa Solar en MVV Maastricht vierden middels het launching event voorafgaand aan de wedstrijd tegen Jong PSV de officiële ingebruikname van de zonne-installatie op het dak van stadion de Geusselt. 

Uniek in de voetbalwereld en hiermee een perfect voorbeeld van de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. Een drukbezochte avond waarin alle betrokkenen werden bedankt, het project werd toegelicht, er gesproken werd over motivatie en leiderschap en een fantastisch gepersonaliseerd shirt voor alle aanwezigen. Dit allen onder genot van een walking dinner!

Na het aftelmoment was het zover: de symbolische 'druk op de knop' waardoor de installatie officieel in gebruik is en de 1700 zonnepanelen maar liefst 450.000 kWh elektrische energie per jaar opwekken!

Uiteindelijk wist directeur Henny Pelsers namens NaGa Solar ook MVV Maastricht te verrassen met een fantastische cheque van €10.000 voor de jeugdopleiding van MVV Maastricht. De jeugd heeft de toekomst!

Wij zijn ontzettend trots op het partnerschap NaGa Solar & MVV Maastricht. 

Misschien ook interessant

Sterrendragers