27 september
20:00
logo jong Ajax

Jong Ajax

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Laatste test MVV levert zege op

voetbal

Laatste test MVV levert zege op

Maandag 02 augustus 2021

De laatste oefenwedstrijd van MVV Maastricht in en tegen Lommel leverde een 2-1 zege voor de Maastrichtenaren op.

Door een slippertje van nieuwkomer Simon Libert kwam Lommel in de 23e minuut op voorsprong, een minuut later was een andere nieuwkomer, Mitchy Ntelo, die een voorzet van Sven Blummel op waarde inschatte: 1-1. In een eerste helft waarbij de MVV’ers nog duidelijk aan elkaar moesten wennen. Maar de Sterrendragers hielden de tegenstander vrij makkelijk van het eigen doel. Desondanks moest Nijhuis al zijn kunsten vertonen toen in de 39e minuut Henkens zijn doel onder vuur nam. Ook in de tweede helft streden beide teams vooral op het middenveld en dus weinig kansen. Tot de 87e minuut. Invaller Adam Mami eiste de hoofdrol voor zich op door de winnende 2-1 in het Belgische doel te schieten.

Het was de laatste oefenwedstrijd voor MVV. Aanstaande vrijdag begint de competitie in de Keuken Kampioen Divisie. MVV start echter pas maandag 9 augustus. Dan staat het eerste duel van het nieuwe seizoen 2021-2022 op het programma en wel tegen Jong FC Utrecht, de nieuwe club van Darije Kalezic.

Opstelling MVV: Thijmen Nijhuis (46. Romain Matthys), Ricardo Zeegers (66. Tim Zeegers), Allan Delferriere (46. Matteo Waem), Simon Libert, Leroy Labylle (46. Lucas Kalala), Thomas van Bommel (66. Adam Mami), Orhan Dzepar (66. Kai Bösing), Marko Kleinen (66. Kürsad Sürmeli), Sven Blummel, Mitchy Ntelo (66. Twan Visser), Marciano Aziz (66. Bob Nijsten).

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners