03 december
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Oss

TOP Oss

Kwaliteitsinjectie Academy door DS Metaal

voetbal

Kwaliteitsinjectie Academy door DS Metaal

Donderdag 25 november 2021

Het Maastrichtse bedrijf DS Metaal gaat de MVV Academy flink ondersteunen. Het bedrijf van directeur Harold Kostons – vader van ex-MVV’er Koen - schenkt de MVV Academy GPS-vesten. Deze ondersteuning van DS Metaal zorgt ervoor dat er bij de Academy flinke stappen kunnen gezet worden op technologisch en fysiek gebied.

Zo registeren de vesten onder andere GPS- en hartslaggegevens van de spelers. Met deze vesten kun je als coach snel, fysieke en op gegevens gebaseerde beslissingen nemen over de prestaties van spelers, blessurerisico’s en trainingen

MVV is blij met de ondersteuning van DS Metaal zodat er ook bij de Academy verdere professionele stappen gezet kunnen worden. Directeur Harold Kostons:  “Wij als Maastrichts bedrijf voelen ons verbonden met MVV en stimuleren graag de talentontwikkeling van de jeugd.”

Het Maastrichtse bedrijf  is een metaalverwerkend bedrijf met 45 medewerkers, opgericht in 1994 en gevestigd op bedrijventerrein Beatrixhaven in Maastricht.

DS Metaal levert complexe lassamenstellingen, als totaalleverancier in een one-stop-shop omgeving. Maatwerk en topkwaliteit in lassen van losse onderdelen tot compleet geassembleerde eindproducten.

DS Metaal sponsort MVV op diverse vlakken maar verricht ook diverse werkzaamheden zoals hier bij de hekken van het uitvak.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners