https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846515/NL/reg/hps-shirtricardo.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

Kleedkamergesprekken: leerzaam én superleuk

Dinsdag 05 februari 2019

MVV Maastricht is dit seizoen gestart met de Kleedkamergesprekken. De Kleedkamergesprekken zijn onderdeel van het project De Scholentoer, waar ook Lerend scoren deel van uitmaakt. Tijdens Lerend scoren gaan MVV-spelers op bezoek bij groep 7 op basisscholen in Maastricht en regio.

Tijdens de Kleedkamergesprekken komen die zelfde kinderen rondom een thuiswedstrijd op bezoek bij MVV Maastricht. Met de spelersbus van MVV worden de kids opgehaald bij school. Na een mooie rit naar Stadion de Geusselt, is het tijd voor een drietal educatieve, korte lessen waarin de thema's gezonde voeding, respect én financiële gezondheid centraal staan. De lessen worden afgewisseld met een beweegmoment in Sporthal Geusselt.

Daarna is het tijd voor het daadwerkelijke stadionbezoek. Op het veld applaudiseren de kinderen in de erehaag voor de spelers van MVV Maastricht tijdens de veldopkomst. Wat een ervaring! Een ervaring die hongerig maakt. Een gezonde snack van de Gezonde Team:FIT Corner gaat er dan wel in. Als klap op de vuurpijl wordt MVV aangemoedigd vanaf de Gamin Tribune. Na een mooie, sportieve wedstrijd, een rugzak vol mooie ervaringen én hopelijk met drie punten op zak, stappen de leerlingen met 'Sjevraoje' weer in de MVV-spelersbus.

De Kleedkamergesprekken van De Scholentoer worden mede mogelijk gemaakt door: Maastricht Sport, SMPM, Taxi van Meurs, Playing4Success en de Provincie Limburg