https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846515/NL/reg/hps-shirtricardo.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

Joshua Holtby en Lars van Meurs openen nieuw speelveld Basisschool De Wereldster

Donderdag 28 maart 2019

Donderdag 28 maart jl. werd het nieuwe speelveld van Basisschool De Wereldster in Meerssen geopend en daarmee ook het bouwtraject afgerond. Namens MVV Maastricht en JOGG zijn we hierbij aanwezig geweest. Met dit speelveld willen we bewegen onder de jeugd stimuleren. Dat gaat hand in hand met gezonde voeding en water drinken.

Na een openingswoord door directrice Christa Somers en de wethouder Marly Heusschen werd het woord overgedragen aan Guy Bannier die de aanwezige MVV-delegatie, bestaande uit Lars van Meurs en Joshua Holtby, voorstelde aan alle aanwezige kinderen en genodigden.

Het speelveld werd officieel geopend toen de wethouder de eerste penalty nam met Lars in het doel. Dit was het startsignaal voor de enthousiaste kinderen om samen met de voetballers op het penaltyveld aan de slag te gaan. De middag werd afgesloten door een handtekeningensessie van Lars en Joshua. 

MVV Maastricht dankt Basisschool De Wereldster en JOGG voor de gastvrijheid en organisatie