31 januari
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Jong PSV

Jong PSV

Joeri Schroijen verlengt Sterrendragerschap voor 2 seizoenen

voetbal

Joeri Schroijen verlengt Sterrendragerschap voor 2 seizoenen

Donderdag 06 juni 2019

Aanvaller Joeri Schroijen is ook de komende twee seizoenen Sterrendrager van MVV Maastricht. De 28-jarige geboren Weertenaar tekent vandaag zijn nieuwe overeenkomst bij de Maastrichtse club.

Schroijen werd in de aanloop naar het seizoen 2016-2017 aangetrokken door MVV Maastricht. De veelzijdige linkerflankspeler kwam destijds over van VVV Venlo. Hij speelde tot op heden 119 wedstrijden voor de Maastrichtse club en scoorde daarin 24 keer.

De oud-speler van Fortuna Sittard, Go Ahead Eagles en VVV Venlo was het afgelopen seizoen met zijn 11 doelpunten en 7 assists wederom van grote waarde voor de club.

Algemeen Directeur Paul Penders over het verlengen van de overeenkomst: “We kennen Joeri allemaal als een goede, multifunctionele speler. Een speler die de gehele linkerflank kan bestrijken, maar ook op rechts voor dreiging kan zorgen. Een speler van het kaliber Schroijen heeft de club er graag bij aangezien hij past binnen de ambities van de club om te strijden voor de Eredivisie. Wij vinden het belangrijk om Joeri opnieuw aan de club te verbinden en daarmee een ambitieus signaal af te geven naar partners en supporters."

Sterrendragers