19 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo ADO Den Haag

ADO Den Haag

Informatie over het ophalen van je seizoenkaart

Informatie over het ophalen van je seizoenkaart

Woensdag 03 augustus 2022

De eerste uitwedstrijd staat voor de deur, aanstaande maandag in Alkmaar tegen Jong AZ en ook de eerste thuiswedstrijd zit er weer aan te komen. De meeste supporters hebben hun seizoenkaart verlengd, maar er is ook natuurlijk weer een aantal nieuwe seizoenkaarthouders bijgekomen.

Supporters die hun seizoenkaart hebben verlengd hoeven niks te doen. De kaart die je vorig jaar gebruikte om binnen te komen, is ook dit jaar weer te gebruiken om de wedstrijden van MVV Maastricht te bezoeken. Nieuwe seizoenkaarthouders krijgen hier nog bericht over het ophalen van hun nieuwe seizoenkaart. Dit kan vanaf vrijdag 5 augustus bij de infobalie. Hier liggen de pasjes dan klaar op naam. Neem daarom ook je ID bewijs mee. Wil je een seizoenkaart voor iemand anders ophalen? Neem dan een foto van de ID-kaart van deze persoon mee.

Heb je nog geen seizoenkaart, of heb je hem nog niet verlengd? Je kan nog een seizoenkaart kopen tot en met woensdag 28 september. Daarna is het niet meer mogelijk om een seizoenkaart aan te schaffen.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners