Informatie seizoenkaarthouders (4)

voetbal

Informatie seizoenkaarthouders (4)

Vrijdag 11 september 2020

Afgelopen week hebben wij de gang van zaken rondom de tribune-toewijzing van de eerste thuiswedstrijd tegen SC Cambuur geëvalueerd.

Een van de belangrijkste bevindingen is, dat de huidige werkwijze dermate arbeidsintensief is, dat wij dit niet kunnen handhaven. Wij zullen op zoek moeten naar alternatieven voor de wedstrijden vanaf november 2020. Wij realiseren ons dat wij de afgelopen 2 weken niet altijd het gewenste serviceniveau hebben kunnen bieden aan onze seizoenkaarthouders, ook voor ons is het een leerproces geweest. Hopende op je begrip.

Dan nu enkele belangrijke mededelingen voor de seizoenkaarthouders:

De wedstrijd MVV Maastricht - TOP Oss

De e-tickets voor deze wedstrijd worden vrijdag 18 september verstuurd. Mocht je niet zijn ingeloot, dan ontvang je een email met deze mededeling.

Jeugd 13 t/m 17 jaar

Wij hebben jullie beloofd een alternatief aan te bieden en dat hebben we dan ook. Heb je een seizoenkaart met het prijstype 13 t/m 16 jaar of ben je 17 jaar oud, dan kun je, zolang de huidige situatie voortduurt, elke thuiswedstrijd volgen op de Gamintribune vak E. Er zijn ruim 100 plaatsen. 

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en Vol is Vol!!

Wat moet je doen?

Wil je in aanmerking komen, meld je dan aan met een email naar tickets@mvv.nl onder vermelding van je klantnummer (begint met 80 of 93) en je geboortedatum (voor 17-jarigen). 

Nieuwe seizoenkaarthouders

Voor degene die hun seizoenkaart nog niet hebben ontvangen. Deze passen zullen per post worden toegezonden. Uiterlijk 2 oktober zal de pas bij je in de bus vallen.

Let op: Heb jij je seizoenkaart verlengt zonder wijzigingen, dan blijft jouw pas gewoon geldig en ontvang je geen nieuwe pas. 

Nog niet gereserveerd?

Heb je nog niet jouw voorkeur voor de eerste drie thuiswedstrijden aan ons doorgegeven, dan is dit nog mogelijk tot uiterlijk vrijdag 18 september. Zorg dat je dit tijdig doet, want daarna kunnen wij je niet meer indelen. Zie onderstaande button voor de link naar de reserveringspagina. 

Mocht het reserveringsproces niet duidelijk zijn dan kun je via onderstaande link het proces nog eens rustig doornemen.    

https://youtu.be/flyEC39XtEc

Reserveren --> https://www.mvv.nl/fanzone/tickets/reserveer-jouw-seat

Misschien ook interessant

Sterrendragers