27 september
20:00
logo jong Ajax

Jong Ajax

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Gruuts: Angel-Side helpt 314 Quiet-leden aan seizoenskaart

voetbal

Gruuts: Angel-Side helpt 314 Quiet-leden aan seizoenskaart

Vrijdag 03 september 2021

Gruuts, sjevraoje, fantastisch. We kunnen nog wel wat meer superlatieven loslaten op de ‘From Father to Son’-actie van de Angel-Side. Net als vorig jaar benaderde de supportersgroep bedrijven en individuen om bij te dragen aan een duokaart, een kaart waarmee een vader met zijn kind een seizoen lang de Geusselt kan bezoeken. Het gaat daarbij om leden van de Quiet Community Maastricht, stadgenoten die het financieel minder getroffen hebben.

Anno 1 september staat de teller op 138 donateurs/bedrijven, samen goed voor 157 duokaarten, voor een totale waarde van ruim 20.000 euro. Een geweldig resultaat, waar heel MVV ontzettend trots op is. Algemeen directeur Erik Noor: “Dit is nou het ware MVV-gevoel. De club fantastisch steunen, maar ook iets doen voor MVV’ers die dat goed kunnen gebruiken. Namens de hele club een geweldig groot compliment aan de Angel-Side en alle bedrijven en individuen die gesteund hebben. Echt helemaal top!”

Eén van de bedrijven die deelnam aan de actie is stukadoorsbedrijf Lambert Niesten. Ook de Maastrichtse ondernemer is zeer lovend over ‘From Father to Son’: “Echt een top-actie, waar ik me graag bij aansluit. Ik kan zo als ondernemer stille armen helpen zodat ze toch naar sport kunnen gaan kijken. Daarmee dien ik een maatschappelijk belang én ik help de club.” Niesten was jarenlang MVV-sponsor, maar stopte vier jaar geleden. “Daar had ik zo mijn redenen voor, dus ik ben blij dat ik via dit soort acties toch iets kan doen. Het lijkt klein, maar het is oh zo waardevol. Zeker aangezien het van de supporters komt, dat waardeer ik echt ontzettend!”

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners