22 oktober
20:00

VS

Fan of the Match

voetbal

Fan of the Match

Donderdag 23 september 2021

Helaas hebben we er door het coronavirus lang op moeten wachten, maar vrijdag 17 september was het dan eindelijk zo ver: de eerste Fan of the Match bij MVV Maastricht in het kader van de samenwerking met FC Robinstijn! Deze primeur was weggelegd voor de 10-jarige Mink Pletsers.

Vrijdag 17 september 2021 om 19.15 uur werd Mink samen met zijn ouders, broertje en zus hartelijk verwelkomd in de volledige vernieuwde business lounge van Stadion de Geusselt. Voorafgaand aan de wedstrijd is de familie eerst gaan uiteten, aangeboden door de MVV Academy. Mink had het shirt van FC Robinstijn nog niet aan of daar stond Erik Noor, de algemeen directeur van MVV, met een verrassing voor hem klaar. Uit handen van Erik ontving Mink een echt wedstrijdshirt van MVV. In het MVV-shirt en met de speciale FC Robinstijn-aanvoerdersband was Mink klaar voor de wedstrijd.

Op weg naar de tribune stond de mascotte, Bér de Batteraof, hem op te wachten om met hem op de foto te gaan. De stadionspeaker wilde nog wel even van Mink weten wie er zou gaan winnen. Na even nadenken zei Mink: 2-0 voor MVV. Dit leverde hem een groot applaus op van de supporters op de tribune. Na nog een handjeklap met de reservespelers ging Mink met zijn familie de tribune op.

Het was voor Mink een grote belevenis, want het was de eerste keer dat hij een voetbalwedstrijd bezocht en dat gelijk als Fan of the Match van MVV in een echt voetbalstadion. Mink keek zijn ogen uit en zong en danste mee met de supporters aan de overkant op de Angel-Side tribune. Het werd een spannende wedstrijd waarin MVV met 1-0 won.

Na de wedstrijd ging het hele gezin in de businessruimte een drankje drinken en napraten over de wedstrijd. Bert van Marwijk nam ook nog even de tijd om een praatje te maken met Mink en natuurlijk mocht Mink met hem op de foto.

Om 22.30 uur namen we, na een knuffel van Mink, afscheid van de familie. Ze gaven aan dat ze een fantastische avond hadden gehad die ze zich nog lang zullen herinneren. “Het was superleuk om bij de wedstrijd en Fan of the Match te zijn”, aldus Mink. Ook zijn familie beleefde een mooie avond: “Wij zijn trots op Mink en blij voor hem hoe hij ontzettend in het zonnetje werd gezet. Heel bijzonder om mee te maken, samen, als gezin. En natuurlijk was het een geweldige wedstrijd! Sjiek hè, MVV!”

Door de geldende coronamaatregelen was FC Robinstijn beperkt in de mogelijkheden. Ondanks deze beperkingen is het mede dankzij de uitstekende gastvrijheid en inzet van MVV en de MVV Acadamy een geweldige avond geworden!

Heb je ook een voetbalwens? Neem dan contact op met FC Robinstijn: klik HIER

(tekst: FC Robinstijn)

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners