29 januari
18:45
logo FC Eindhoven

FC Eindhoven

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Afscheidswoorden overleden Ernest Augustin

voetbal

Afscheidswoorden overleden Ernest Augustin

Vrijdag 03 december 2021

Het rood-witte hart van Ernest Augustin is donderdag voor altijd gestopt met kloppen.

Ernest was zijn hele leven betrokken bij alles wat met voetballen te maken heeft. Zo was hij niet alleen jarenlang scheidsrechter maar ook altijd als consul nauw betrokken bij de keuringen van de voormalige grasmat in stadion De Geusselt.

Daarnaast was hij betrokken bij veel MVV-zaken bij, van gastheer voor de scheidsrechters tot wedstrijdsecretaris van de MVV Academy.

Ernest stond bekend om zijn bloemrijke taal, maakte altijd een buiging voordat hij met je in gesprek ging en in iedere vezel van zijn lichaam werd humor met een hoofdletter H geschreven. We zullen zijn lach, humor en speciale manier van groeten enorm gaan missen. Hij was een van de grote en vooral trouwe steunpilaren in de organisatie van MVV Maastricht. Daarbij past alleen maar heel veel dank richting de charismatische Ernest die ook echt van het leven kon genieten. Niet voor niets zei hij bij de laatste ontmoeting met MVV-vertegenwoordigers: "Denk er goed aan, geniet van het leven en drink geregeld een glas rode wijn!"

En als MVV danken wij hem dan ook op de kenmerkende manier van Ernest. Nu is het namelijk onze beurt om een enorm diepe buiging voor deze goede vriend van ons allen te maken.

Ernest Augustin werd 82 jaar. Er wordt in besloten kring afscheid van hem genomen.

MVV wenst familie, vrienden en bekenden van Ernest veel sterkte! 

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners