13 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo De Graafschap

De Graafschap

Er wordt druk verbouwd bij MVV

voetbal

Er wordt druk verbouwd bij MVV

Donderdag 03 juni 2021

De competitie ligt stop, de voetballers liggen ergens met hun koptelefoon aan het water maar in De Geusselt is het allesbehalve stil. Er wordt sinds de laatste competitiewedstrijd druk gewerkt aan de verbouwing van de businessruimte. Van boven tot onder wordt de ruimte gestript.

Al maanden liepen de voorbereidingen en nu is men dus al ruim twee weken intensief bezig met slopen en opnieuw opbouwen. Voordat het nieuwe seizoen begint, is er een hele nieuwe businessruimte die tijdens wedstrijden plaats biedt aan onze gasten en sponsoren. Een ruimte die niet alleen toekomstproof is maar ook een geweldig nieuw visitekaartje van onze club gaat worden. Niet alleen gaat de nieuwe businessruimte klasse uitstralen maar is ook bestemd om er te gaan netwerken. Een volgende stap in de goede richting van verdere professionalisering van de Maastrichtse club.

Op 1 augustus wordt de ruimte kant en klaar afgeleverd en zal deze multifunctionele ruimte breed ingezet gaan worden door onze nieuwe horeca-partner Yvey, waardoor ook buiten wedstrijden om de businessruimte bezocht kan gaan worden.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners