https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

Doorkijk naar plannen MVV tijdens infoavond 'De Toekomst van MVV Maastricht'

Woensdag 04 april 2018

Tijdens de infoavond 'De Toekomst van MVV Maastricht' op woensdag 4 april jl. kregen de partners van de club een doorkijk naar de plannen van MVV Maastricht. Dat gebeurde in de MVV Businessclub onder leiding van Felix Meurders, bekend radio- en TV-icoon én bovenal, geboren Maastrichtenaar. 

Tijdens deze interessante bijeenkomst kregen achtereenvolgens Ger Koopmans (deputé Provincie Limburg), Bert Jongen (demissionair wethouder Gemeente Maastricht), Paul Penders (Algemeen Directeur MVV Maastricht), Erwin Janssen (Directeur Dolmans Landscaping Group), Marcel Jöris (Voorzitter MVV Maastricht) én het voetbalplatform in de personen van Bert van Marwijk en Reginald Thal een podium.

Er werd ingegaan op het nieuwe commercieel plan en de voetbalambities van de club MVV Maastricht, maar ook op de belangrijke maatschappelijke functie van de club en de faciliteiten waarover een BVO zou moeten kunnen beschikken. 

De verschillende sprekers belichtten bovenstaande onderwerpen vanuit een geheel eigen invalshoek. De ruim 140 toegestroomde partners konden na afloop van de presentaties hun vragen en opmerkingen kwijt, welke Felix Meurders haarfijn en messcherp behandelde. Onder het genot van een borreltje werd er nog lang nagepraat...

Al met al een verhelderende bijeenkomst met het oog op de toekomstige plannen van de club.