22 oktober
20:00

VS

Derby in Venlo: VVV-MVV

voetbal

Derby in Venlo: VVV-MVV

Donderdag 07 oktober 2021

MVV Maastricht reist zaterdagmiddag af naar het noorden van de provincie om het op te nemen tegen VVV Venlo. Binnen een dikke week ontmoeten de mannen van trainer Klaas Wels - na ADO Den Haag - een tweede eredivisie-degradant. 

Hoe heeft hij de afgelopen week toegewerkt naar dit duel, welke spelers keren terug uit de ziekenboeg of zijn geblesseerd? 

Wij spraken met trainer Klaas Wels, klik HIER  voor het filmpje

Ook Roland Alberg komt aan het woord, klik HIER  voor zijn filmpje

VVV-Venlo is in de laatste negen ontmoetingen met MVV Maastricht ongeslagen. Zo werd er acht keer gewonnen en één keer gelijk gespeeld.

VVV-verdediger Brian Koglin kwam dit Keuken Kampioen Divisie-seizoen tot 29 intercepties, in de gehele competitie noteerde alleen Tim Hölscher er meer (32). Orhan Dzepar was trefzeker in zijn laatste vier competitieduels voor MVV, waaronder in zijn laatste drie als invaller. De laatste MVV-speler die in vijf Eerste Divisie-wedstrijden op rij scoorde was Daniel Gomez in oktober/november 2009.

De wedstrijd in Venlo begint om 16.30 uur.

Orhan Dzepar, het goudhaantje van MVV: in vier wedstrijden die hij speelde voor de Sterrendragers scoorde hij ook vier maal.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners