https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846509/NL/reg/hps-meerssenmvv070718.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

COACH Sports MVV Voetbal Experience geslaagde avond

Vrijdag 08 december 2017

Afgelopen vrijdag, 1 december, waren de jongeren van COACH Sports te gast in Stadion de Geusselt. COACH Sports is een project waarbij jongeren begeleid worden naar een gezonde levensstijl. Zij worden mede ondersteund door MVV Maastricht.

In het kader van dit project werden de kinderen uitgenodigd voor de wedstrijd MVV – Jong Ajax, met voorafgaand een voetbalactiviteit in De Geusselt. Tussen 18:00 en 19:00 gingen de kinderen het veld op om te sporten, samen met enkele begeleiders en spelers van MVV. Zo waren Christophe Janssens en Shermaine Martina aanwezig om de kinderen te enthousiasmeren en dat lukte! Het werd een leuk en sportief uurtje waarbij verschillende zaken aan bod kwamen zoals dribbelen en schieten op doel. Eindigen deden we met een leuk partijtje, waarbij ook de ouders en begeleiders konden meespelen.

Na het voetballen, genoot de COACH Sports-delegatie van een drankje in onze Business Club. Daarna konden de kinderen het veld op om een erehaag te vormen voor de spelers van MVV en Jong Ajax. De avond werd vervolgens afgesloten op de tribunes, om de wedstrijd zelf te bekijken.

Een zeer geslaagde avond voor iedereen!