27 september
20:00
logo jong Ajax

Jong Ajax

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Brand bier vijf jaar verbonden aan MVV

voetbal

Brand bier vijf jaar verbonden aan MVV

Maandag 13 september 2021

Brand Bier is de komende vijf jaar prominent vertegenwoordigd in De Geusselt. Niet alleen als leverancier van het bier in het stadion en de businessruimte maar ook zal Brand Bier MVV Maastricht als sponsor substantieel ondersteunen. De deal werd deze week feestelijk beklonken in de businessruimte van MVV.

“We zijn zeer verheugd dat Brand Bier veel vertrouwen heeft in MVV. Mede door deze steun van Brand Bier kunnen we de komende tijd verdere mooie stappen maken”, zegt Erik Noor.

Daniël Frankenhuis, directeur van hospitality-partner Yvey: “Brand Bier past in onze filosofie om in Maastricht kwaliteit aan onze gasten te bieden. Dus wij zijn enorm blij dat wij Brand Bier in businessruimte en in het stadion kunnen aanbieden.”

Jop Wilms Accountmanager Brand Bier: “MVV en Brand mag je gerust in één adem noemen. Want deze prachtige club maar ook ons bier zijn diep in Maastricht en omgeving verankerd. Brand voelt zich dan ook op en top thuis bij MVV en al haar supporters. Brand is het bier waar niet alleen Limburg trots op is, maar ook de rest van Nederland, aangezien we voor het tweede jaar op rij verkozen zijn tot beste pils van Nederland. Met elkaar hebben we al heel wat jaren veel moois beleefd en hopen we uiteraard de komende jaren te genieten van sportief succes”.  

Van links naar rechts: Daniel Frankenhuis (YveY), Rob Poortier (Brand), Erik Noor (MVV), Jop Wilms  Brand/ Martijn Wijnhoven (Brand) toosten op een succesvolle toekomst.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners