https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

Brand Bier nieuwe versterking van Us MVV

Woensdag 29 augustus 2018

Vlak voor het verstrijken van de transferperiode hebben we nog een nieuwe versterking weten vast te leggen. Brand Bier en MVV Maastricht gaan een overeenkomst aan voor de komende vijf seizoenen. Vrijdag 31 augustus as. bij de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles kun je al genieten van onze nieuwe aanwinst in de cateringpunten en de Rabobank Maastricht Businesslounge.

Reginald Thal, Commercieel Directeur MVV Maastricht over de nieuwe overeenkomst: "We zijn trots dat we naast MVV Maastricht opnieuw een heel sterk merk als partner kunnen binnenhalen. Goed getapt bier is belangrijk voor zowel partners als supporters."

Ron Huntjens namens Brand Bier: "Wij zijn er apetrots op dat het bier waar Limburg trots op is ook in de stad waar Limburg trots op is, wordt geschonken. Brand Bier in de hoofdstad van Limburg bij MVV. Perfecte keuze!

Jasper Jongen, voorzitter Veer Zien MVV: "Voor ons houdt het in dat wij in onze cateringpunten in het stadion Brand Bier gaan schenken en alle producten die in de Brandfamilie thuis horen. Dat is voor ons wel een hele mooie samenwerking tussen een heel mooi merk aan de ene kant en Veer Zien MVV aan de andere kant.

Freek Laeven namens Hansen Dranken: "De relatie tussen Hansen Dranken is al een jarenlange en een goede. We zijn er hartstikke trots op dat we nu ook Brand Bier bij MVV hebben binnen kunnen brengen. MVV de voetbalclub van Maastricht, Maastricht de hoofdstad van Brand Bier, dus mooie combinatie.