26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Blog 3 - Wat speelt er?

voetbal

Blog 3 - Wat speelt er?

Vrijdag 12 juli 2019

Het is voor veel mensen vakantieperiode. Ook op kantoor zijn veel mensen met vakantie. Maar dat wil uiteraard niet zeggen dat de collega’s niet bezig zijn met MVV. Want er moeten constant knopen worden doorgehakt. Over spelers, bijvoorbeeld. Jérôme Deom heeft donderdag jl. zijn handtekening gezet onder een driejarig contract. Opnieuw een sterkhouder van vorig jaar, na onder andere Kostons, Holtby, Shermar Martina, Vermijl en Schroijen, die gelooft in onze plannen. En ja, ook ik weet dat we met het team van vorig jaar de doelstelling niet hebben bereikt. Maar het zijn wel allemaal jongens die de club kennen en die ervoor willen gaan. Met een goede kern van vorig seizoen en nieuwe impulsen verwachten we dat het team zo sneller ingespeeld is. Daarnaast blijven we natuurlijk op zoek naar versterkingen. Vooral in de aanval kijken we naar versterking, al mag er in de andere linies ook nog wel wat bij. Maar zoals jullie weten zijn dat moeilijke en soms trage processen. Clubs, makelaars, spelers, we moeten het allemaal eens zijn, en dat met voortdurend kapers op de kust. We hebben vier jongens op proef gehad: Joe Felix, Gavin Vlijter, Serhat Kot en Oguzhan Kaylesiz. De laatste speler gaat in ieder geval niet komen naar MVV. Voor de andere drie bekijken we de opties. Bij onze zoektocht hebben we wat extra middelen dankzij Veer Zien MVV. Nogmaals mijn grote complimenten voor deze trouwe en welkome steun!

Zo bouwen we gestaag aan onze selectie, die sinds deze week ook een nieuwe keeperstrainer kent. We verwelkomen Vladan Kujović, maar niet voordat ik vanaf deze plaats Mark Hellenbrand heb bedankt voor zijn inzet vorig seizoen. Kujović is een welkome aanvulling voor onze staf. Oud-prof die weet wat er gevraagd wordt. Ik ben ervan overtuigd dat hij onze doelmannen beter gaat maken.

De voorbereidingsperiode betekent ook voor kantoor dat we nu in de drukste periode van het seizoen zitten. Met seizoenkaarten en alle andere zaken die weer in gang worden gezet voor het nieuwe seizoen. Maar ook met bijvoorbeeld de voorbereiding op de derby MVV-Roda JC. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 1 september, maar de voorbereidingen lopen nu al. Ook voor het vernieuwde concept van de traditionele Open Dag zijn we achter de schermen hard aan het werk. Deze ‘Familiy Fan Experience Day’ zal tijdens de Herfstvakantie gaan plaatsvinden. Al te veel zal ik er nog niet over uitweiden, maar het zal een interactieve dag met een variëteit aan activiteiten voor jong en oud worden. Meer details volgen binnenkort. Al het voorgaande in ogenschouw nemende, mocht er in deze drukke periode iets misgaan in de communicatie, dan vraag ik jullie daar begrip voor te hebben. Gaat er écht iets fout, meld je dan via info@mvv.nl, dan pakken we dat z.s.m. op.

Naast al deze ontwikkelingen hebben we, samen met Veer Zien MVV en bedrijf Twelve, in het sponsorhome ook cashless payment ingevoerd. Betalen met een pasje, net als nu al bij de outlets. Betere service aan onze partners, maar wel een einde van een tijdperk; namelijk de Willy als betaalmiddel. We bekijken nog of we de echte Willy (Brokamp) nu op een andere manier kunnen eren. Dat geldt ook voor een ander MVV-icoon; Jo Toennaer. Hij is dit jaar 70 jaar lid van de club. Een memorabel moment. Hier gaan we de komende tijd ook bij stil staan. Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie toe en voor de bezoekers: veel plezier bij MVV-Lommel SK!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners