https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

Bezoek zakelijk de uitwedstrijden via XPRNCS

Donderdag 30 augustus 2018

Graag trappen wij seizoen 2018-2019 af met een speciale samenwerking. Trots kunnen wij mededelen dat we een samenwerking zijn gestart met XPRNCS.com. Een zakelijk platform dat de mogelijkheid biedt om snel en gemakkelijk een VIP beleving tijdens onze uitwedstrijden online te boeken, waarbij u tevens direct de club steunt!

XPRNCS
Afgelopen zomerstop is er een nieuw initiatief ontwikkeld, genaamd XPRNCS.com (spreek uit als experiences.com). Op dit platform is het mogelijk om VIP Hospitality te boeken bij bijna alle Nederlandse voetbalclubs! Hierdoor wordt het voor u als zakelijke relatie erg gemakkelijk om onze uitwedstrijden te bezoeken.

Uitwedstrijden  MVV Maastricht
Aangezien het merendeel van de Keuken Kampioen Divisie clubs meedoet met dit initiatief wordt het heel gemakkelijk om onze uitwedstrijden te bezoeken als zakelijke gast. Een heerlijke avond of middag in de Business Club, een eigen skybox of een zakelijk groepsarrangement bij onze uitwedstrijden!

Daarnaast kunt u in het systeem zien welke andere Business Clubleden de uitwedstrijd zullen bezoeken. Ideaal voor het uitbreiden van uw netwerk.

Steun de club!
Als u zich nu registreert via onderstaande link, wordt u direct gekoppeld aan onze club. Dit betekent dat bij iedere boeking, wij als club een commissie ontvangen. Bezoekt u een ander event? Ook dan steunt u de club!

Bezoekt u uitwedstrijden of bent u dat van plan dit komend seizoen te doen? Maak dan een account aan op www.XPRNCS.com middels deze directe link.