https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1846509/NL/reg/hps-meerssenmvv070718.jpg https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1581723/NL/reg/volle-petaj-grijs.png https://www.mvv.nl/IManager/Media/17470/1608442/NL/reg/sub-koencloseup.jpg

Batteraove genieten van bezoek aan Sint op de Spanjevallei

Donderdag 30 november 2017

Woensdag 29 november jl. gingen we met onze Batteraove op bezoek bij Sinterklaas op zijn pakjesboot. En dat deden we met een grote groep: 35 Batteraove en hun ouders gingen mee op bezoek bij de Goedheiligman. Vele van onze Batteraove waren duidelijk goed voorbereid en trokken alvast een pietenpak aan!

Er waren veel bezoekers bij de Sint en dat zorgde voor een hele drukte op de boot. Dit kon de pret echter niet bederven voor de kinderen: ze genoten zichtbaar. Iedereen werd toegesproken door de Sint en de kinderen werden rondgeleid door de pieten. Zo konden ze onder meer de slaapkamer van Sinterklaas zien, net als de keuken van Bakpiet en de stalling waar Amerigo kan rusten.

Verder genoten de kinderen van een lekker drankje en kregen ze wat pepernoten mee naar huis. Een geslaagde middag voor zowel de Batteraove als de ouders!

Nu maar hopen dat iedereen lief is geweest idit jaar en de Sint hen dus niet zal vergeten als hij van huis tot huis komt…

Deze activiteit werd Kidsclub de Batteraove aangeboden door Rederij Stiphout én Veer zien MVV.