30 september
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

Advacom businesspartner MVV Maastricht

voetbal

Advacom businesspartner MVV Maastricht

Maandag 15 augustus 2022

Advacom is toegetreden als businesspartner bij MVV Maastricht. Advacom is een strategisch marketing- en communicatie bureau uit Geleen dat al 29 jaar compagnes voor ambitieuze organisaties en merken creëert. Dit doen ze vanuit een doordachte strategie en een ijzersterke branding.

“We willen dat onze ideeën en creaties hout snijden. Mensen raken. En onze opdrachtgevers succesvol, onderscheidend en aantrekkelijk maken. Want dat is waar het allemaal om draait”, zegt Evert Hoiting van Advacom.

Advacom is niet alleen businesspartner van MVV maar gaat daarnaast ook meedenken en ondersteunen op marketing en commercieel gebied, strategie, creativiteit en campagnes.

Algemeen Directeur is verheugd met Advacom als businesspartner: “Het is een bedrijf uit onze eigen regio. Een bedrijf dat ons kan ondersteunen op het gebied van commerciële strategie en branding van onze nieuwe shirtsponsor. Maar ook in de juiste strategie bepalen is Advacom een uitblinker. Daarbij gaan ze ook onze maatschappelijke strategie ondersteunen.”

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners