26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Aangepaste openingstijden infobalie

voetbal

Aangepaste openingstijden infobalie

Zondag 25 september 2022

Komende week kent de infobalie in het stadion aangepaste openingstijden. Met het oog op de thuiswedstrijd van aankomende vrijdag tegen Willem II, zijn op enkele dagen de openingstijden verruimd om supporters die geen toegang hebben tot een computer, of moeite hebben met het online bestellen van tickets, toch de mogelijkheid te bieden om tickets te kopen voor de kraker tegen Willem II.

Houd er rekening mee dat het bestellen van tickets bij de infobalie langer kan duren, omdat wij alle gegevens per bezoeker apart moeten ingeven indien er nog geen account is, in verband met de opgelegde 1-op-1 verkoop van tickets. Kom op tijd en neem indien mogelijk de identiteitsbewijzen mee om het proces te versnellen.

LET OP: Op vrijdag 30 september, wedstrijddag, is er geen fysieke verkoop aan de infobalie of dagkassa. Koop je tickets op tijd via de online ticketshop of bij de infobalie.

De verruimde openingstijden van de infobalie:

  • Maandag 26 september: 13:00 - 17:00
  • Dinsdag 27 september: 13:00 - 17:00
  • Woensdag 28 september: 10:00 - 17:00
  • Donderdag 29 september: 13:00 - 21:00
  • Vrijdag 30 september: 13:00 - 20:00 (Geen fysieke verkoop van tickets)

Wij adviseren alle supporters om zo veel mogelijk online tickets te bestellen voor de wedstrijd tegen Willem II. Kom alleen naar de infobalie wanneer je geen computer hebt of wanneer het bestellen van tickets niet lukt.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners