Volle Petaj

Tijdens het seizoen 2017-2018 zullen de communicatie en de activiteiten die georganiseerd worden door MVV Maastricht weer in het teken staan van bepaalde thema's.

Vanaf maandag 14 augustus staat bij MVV Maastricht alles in het teken van het thema Volle Petaj! Na de Werming-up, niet toevallig het eerste thema van het seizoen, is het tijd om Volle Petaj erin te vliegen tijdens de wedstrijden waar het erom gaat. Op vrijdagavond 18 augustus neemt MVV Maastricht het namelijk in de eerste competitiewedstrijd op tegen Go Ahead Eagles. Stadion de Geusselt zal goed gevuld zijn voor deze vroege clash met één van de kampioenskandidaten in de Jupiler League.

Maar niet alleen MVV 1 is na de 'Werming-up' gestart met het nieuwe seizoen. Ook de jeugd van MVV is inmiddels weer begonnen aan het voetbalseizoen, net als onze Maastricht United lidclubs. Én, nu de (zomer)vakantie (bijna) op z'n einde is gelopen, gaat weer iedereen fris en met Volle Petaj aan de slag in het nieuwe schooljaar óf werkjaar.

Voordat dat echter gaat gebeuren, eerst nog een stevig MVV Soccer Bootcamp afwerken. Van 21 t/m 24 augustus trainen zo’n 150 kids Volle Petaj als échte profs in Stadion de Geusselt.

En niet alleen kids genieten met volle teugen van het trainen in De Geusselt. In oktober wordt het project ‘Old Stars’ afgetrapt in het stadion. Tijdens dit project kunnen ouderen (50+) deelnemen aan het ‘Walking Football’ om vitaal en in beweging te blijven. VollePetaj dus, uiteraard naar eigen kunnen…

#VollePetaj is dan ook de hashtag waarmee we deze maanden communiceren. Volle Petaj gaan we in de competitiewedstrijden, in de eerste KNVB-bekerwedstrijd en tijdens de Inkom Maastricht.

Doe met ons mee! Same #VollePetaj