Gruuts op Mestreech

Tijdens het seizoen 2017-2018 zullen de communicatie en de activiteiten die georganiseerd worden door MVV Maastricht weer in het teken staan van bepaalde thema's.

De maanden november, december en januari hebben van ons het thema ‘Gruuts op Mestreech’ mee gekregen. Waarom? Om dat we trots zijn op onze mooie stad. Een stad die bruist. Een stad vol cultuur en mooie mensen. Een stad met organisaties, bedrijven en instellingen waar we trots op kunnen zijn!

Maar ook een stad met evenementen waar we een warm hart aan toedragen. Zo is daar de 11de van de 11e én Magisch Maastricht. Maar ook Jumping Indoor Maastricht, de intocht en de boot van Sinterklaas én, niet te vergeten, Zweit veur Leid.

We zijn trots op alle Batteraove van de stad. Op alle fanatieke MVV-supporters. Maar óók op alle Old Stars. Én, op onze eigen staf, spelers én met name op onze eigen internationals. Trots zijn we ook op onze samenwerkingspartners als Maastricht Sport en het MUMC+, waarmee we mooie maatschappelijke projecten draaien voor diverse doelgroepen.

#GruutsOpMestreechj is dan ook de hashtag waarmee we deze maanden communiceren. En we kloppen ons trots op de borst. Want daar staat de ster en de stadsengel.

MVV is Maastricht, héél Maastricht (én regio) is MVV!

Doe met ons mee! Same #GruutsOpMestreech