Thema Geef ‘m ‘ne Slinger

Tijdens het seizoen 2017-2018 zullen de communicatie en de activiteiten die georganiseerd worden door MVV Maastricht in het teken staan van bepaalde thema's.

De maanden februari, maart en de ‘grande opening’ van april (t/m 2 april) staan in het teken van het thema ‘Geef ‘m ‘ne Slinger’. En jij mag drie keer raden waarom!

Deze maanden vieren we feest! Roed, geel en greun. Het staat weer te gebeuren: de Vastelaovend! Drie, en voor sommige nog veel meer, dagen lol en plezier met Ziene Hoege Hoeglöstigheid Prins Rolam (I) van de Tempeleers voorop. De hele zaak ligt plat. Heel Maastricht kleurt. Maar de Sterrendragers gaan gewoon door!

Op Aswoensdag geeft iedereen de persoon van wie hij of zij houdt ‘ne slinger. Dan mag die heimelijke liefde, maar ook ieder ander die in je hart zit, versierd worden.

Februari en maart zijn ook de maanden waarin het moet gaan gebeuren: punten pakken. Aanhaken, bijblijven en óp naar een mooie verjaardagswedstrijd (Paasmaandag 2 april) tegen een directe concurrent voor de Play-Offs: FC Emmen. Die middag hopen we driedubbel feest te hebben…

We geven ‘m dan ook ‘ne spreekwoordelijke slinger. Eerst roed, geel, greune. Daarna roed-witte. Maar we geven die bal ook ‘ne slinger. Het net in!

#GeefMNeSlinger is dan ook de hashtag waarmee we deze maanden communiceren. VollePetaj geven we ‘m ‘ne slinger. We gooien ons d’r volop in!

Doe met ons mee! #GeefMNeSlinger