vv Scharn - MVV Maastricht: 0 - 6

In een gezellige en drukke ambiance heeft MVV Maastricht dinsdagavond 7 juli de eerste oefenwedstrijd tegen vv Scharn weten om te zetten in een overwinning. De eerste divisionist versloeg de 2e klasser, onder toeziend oog van zón 1000 toeschouwers met 0-6, na een 0-4 ruststand.

MVV Maastricht startte met de testers Shkodran Metaj, Noam Merabti, Chistopher Mandiangu en Prince Rajcomar in de basis. Jordy Croux opende de score in Scharn met een verwoestende uithaal vanaf de 16 meter: 0-1. Daarna ging het in rap tempo naar 0-4, door doelpunten van Christopher Mandiangu en weer twee keer Jordy Croux.

Na rust mocht de vijfde tester, Maxime Cosse zijn kunsten vertonen. Hij kwam in het veld voor Prince Rajcomar. Ook Luca Polizzi, Zev van Melick, Shermaine Martina, Mattijs Barnderhorst en Jordi Baur kregen speelminuten. 

De 0-5 kwam van de voet (achter het standbeen langs) van Christopher Mandiangu, die daarmee zijn tweede van de avond aantekende. Luca Polizzi beloonde zijn goede invalbeurt met de 0-6.

Startopstelling MVV Maastricht
Coppens, Moustafa, Kuipers, Shermar Martina, Metaj, Nys, Merabti, Peeters, Croux, Rajcomar, Mandiangu

Scoreverloop
0-1 Croux
0-2 Mandiangu
0-3 Croux
0-4 Croux

rust

0-5 Mandiangu
0-6 Polizzi