Telstar - MVV Maastricht: 0 - 0

MVV speelt gelijk in Velsen-Zuid (0-0)

MVV Maastricht heeft haar eerste uitwedstrijd van het seizoen afgesloten met een 0-0 gelijkspel tegen SC Telstar. In Velsen-Zuid bleef na 90 minuten nog altijd de brilscore op het scorebord staan. 

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en na vijf minuten schoot Torreta op de paal. Vijf minuten later probeerde Rodrigues doelman Michael Verrips te verslaan, maar zijn poging was niet goed genoeg. In de elfde minuut kreeg Steven Pereira geel na een overtreding op Novakovich. MVV Maastricht kwam beter en beter in de wedstrijd, zonder echte kansen te creëren. Op het halfuur ging de kopbal van Samy Mmaee over het doel van keeper De Boer. De grootste kans van de wedstrijd was vlak voor rust toen Pieter Nys de bal kreeg van Christophe Janssens. Zijn schot werd nog aangeraakt en verdween zo naast het doel van Telstar.

In de tweede helft kreeg MVV wat kleine kansen door een afstandsschot van Steven Pereira en Florian Loshaj, maar die gingen allebei naast het doel. In de tachtigste minuut krijgt Telstar een kans via Novakovich, maar Alessandro Ciranni is net op tijd om de bal weg te werken. In de toegevoegde tijd kreeg Dogan Golpek nog een kans, maar zijn schot ging naast.

MVV Maastricht begint zo aan de competitie met 4 punten uit twee wedstrijden. Volgende week vrijdag 1 september komt FC Den Bosch op bezoek in De Geusselt.

Fotoverslag