SV Meerssen - MVV Maastricht: 1 - 2

MVV wint oefenwedstrijd van SV Meerssen (1-2)

Vanwege een ´vrij weekend` in de Jupiler League voor MVV Maastricht, speelde de ploeg van trainer Ron Elsen donderdag 22 oktober jl. in en tegen Meerssen. De eersteklasser bood in de eerste helft prima partij en spits Golpek was dan ook de enige die scoorde. Met een 1-0 voorsprong ging de ploeg van ex MVV-trainer Tiny Ruys dan ook aan de thee.

In de rust werden er heel wat wisselingen doorgevoerd in de opstelling van MVV Maastricht. Hawbir Moustafa, Santiago Palacios, Luca Polizzi, Jordy Croux, Pieter Nys én Leroy Labylle kwamen in de ploeg. Dat leidde onmiddelijk tot de 1-1. Hawbir Moustafa schoot van afstand binnen. Na een kwartier in de tweede helft strafte Stef Peeters vervolgens een fout in de verdediging af: 1-2. MVV kreeg nog een aantal goede kansen, maar Quaden (ooit keeper in de MVV-jeugd) hield zijn doel verder schoon. 

Opstelling MVV Maastricht: 
Branderhorst, Knops, Pereira, Shermar (45. Moustafa), Shermaine (45. Labylle), Ippel (77. Güvenç), Peeters, van Melick (45. Nys), Baur (Croux), Güvenç (Polizzi), Rajcomar (45. Palacios).